IMAGECENTER

 • fotografie
 • videografie
 • sunet & lumini
 • studio
 • transmisii live
IMAGECENTER BACĂU

STUDIO PODCAST BACAU
PODCAST/BROADCAST

Studio podcast Bacau – vă punem la dispoziție un studio video/audio complet echipat pentru evenimentele tale live (live streaming), care include producția și streaming-ul live iar apoi postproducția înregistrării evenimentului.

100%
Live Streaming

Prin Live Streaming se asigură distribuția evenimentului tău, în timp real, pe diverse platforme de comunicare Facebook, Youtube, Vimeo, etc. pentru publicul larg sau un grup privat.
Vizualizarea evenimentului de către publicul tău țintă se poate face atât de pe dispozitive smartphone, tablete cât și de pe calculatoare sau laptop-uri.
Evenimentul complet poate fi înregistrat și accesat ulterior pe paginile tale de website, socialmedia sau canalul tău de Youtube . Studio Podcast Bacau.

100%
Ce poți filma?

- Broadcast-uri și Podcast-uri
- Vlog-uri și interviuri
- Cursuri online
- Training-uri și workshop-uri
- Tutoriale și prezentare de produse sau servicii
- Târguri, expoziții sau concrete
- Emisiuni și evenimente speciale
Studio Podcast Bacau

100%
Filmări Green Screen

Folosim în studio tehnologia green screen (ecran verde) pentru a produce podcasturi, broadcasturi sau clipuri video cu costuri scăzute de producție. Procedeul ne permite să poziționăm oameni și produse în fața unui cadru digital. Ecranul verde poate fi utilizat în producția de reclame TV, videoclipuri muzicale, talk show-uri, video corporative etc. Suntem încântați și te ajutăm să profiți de toate posibilitățile pe care ți le oferă tehnologia Green Screen. Studio Podcast Bacau

100%
Înregistrarea evenimentului

După terminarea evenimentului live, transmisia ta live va rămâne pe pagina sau pe canalul tău. Astfel, evenimentul va putea fi urmărit și după terminarea lui, fară ca tu să ai costuri suplimentare. Îți vom livra înregistrarea pe un hard disk sau prin cloud. Studio Podcast Bacau

Studio de podcast

Studio podcast Bacău

Studio live podcast/broadcast – la cheie

Vă punem la dispoziție un studio video/audio complet echipat pentru evenimentele tale live (live streaming), care include producția și streaming-ul live iar apoi postproducția înregistrării evenimentului.

Live Streaming?

Prin Live Streaming se asigură distribuția evenimentului tău, în timp real, pe diverse platforme de comunicare Facebook, Youtube, Vimeo, etc. pentru publicul larg sau un grup privat.

Vizualizarea evenimentului  de către publicul tău țintă se poate face atât de pe dispozitive smartphone, tablete  cât și de pe calculatoare sau laptop-uri. Evenimentul complet poate fi înregistrat și accesat ulterior pe paginile tale de website, socialmedia sau canalul tău de Youtube .

Ce pot transmite live?
 • Broadcast-uri și Podcast-uri
 • Vlog-uri și interviuri
 • Cursuri online
 • Training-uri și workshop-uri
 • Tutoriale și prezentare de produse sau servicii
 • Târguri, expoziții sau concrete
 • Emisiuni și evenimente speciale
Live Broadcast, Transmisie LIVE evenimente

Suntem o echipă specializată pentru transmisiunile live pe internet iar echipamentele noastre sunt dedicate pentru zona de Livestreaming.

Putem realiza transmisii live de la evenimente de oriunde din România, astfel încât evenimentul tău va pute fi vizualizat de sute sau mii de clienti, parteneri sau prieteni într-o formă liberă, grup privat sau într-o formulă pay-per-view. Tot ceea ce avem nevoie este ca în locația evenimentului să avem semnal pentru o conexiune stabilă la internet.

Evenimentul poate fi preluat de televiziuni sau poate fi transmis în mediul online pe platforme socialmedia Facebook, YouTube, Vimeo sau alte platforme dedicate, iar transmisia semnalului se face la calitate HD sau FullHD.

Indiferent de proiect. Imagecenter dispune de logistica și echipamentele necesare pentru a-l transmite LIVE.

În ultimii ani, numărul de transmisiuni în direct de la diverse evenimente a crescut exponențial. Fie că vorbim de evenimente private sau corporate, toata lumea dorește să își transmită evenimentul live.

Care sunt avantajele evenimentelor transmise LIVE

Expunere

Generarea de content video și contactul permanent cu fanii de pe rețelele de socializare este foarte apreciat în prezent, fapt ce personalizeaza și chiar îmbunătățește relația dintre tine și publicul tău țintă. Beneficiați de expunere atât în fața fanilor, dar și a celor care încă nu au auzit de pagina, produsele sau serviciile voastre. Facebook, Youtube sau alte platforme dedicate vor urca contentul vostru live în cât mai multe timeline-uri. Fă asta într-un mod profesionist.

Live streaming-ul îți dă posibiliatatea de a interacționa cu utilizatorii, putânt răspunde la întrebările lor sau chiar de a intra în direct cu ei.

Înregistrarea evenimentului

După terminarea evenimentului, transmisia ta live va rămâne pe pagina sau pe canalul tău. Astfel, evenimentul va putea fi urmărit și după terminarea lui, fară ca tu să ai costuri suplimentare. Îți vom livra înregistrarea pe un hard disk sau prin cloud.

Monetizarea streamingului video

Dacă îți faci griji despre costul transmisiei live,gândește-te că acest streaming video îți poate genera venituri suplimentare fie că vorbim despre înserarea de reclame sau bannere ale sponsorilor în timpul transmisiunii live, afișarea la începutul / finalul evenimentului a unor clipuri publicitare sau chiar  vizualizarea plătită (pay-per-view).

Astfel, pe lângă costurile de producție pe care le salvezi, poți câștiga suplimentar bani de pe urma evenimentului tău.

Evenimentul tău este online

Poți invita “virtual” la eveniment, clienți sau potențiali clienți de oriunde de pe glob fără alte costuri suplimentare din partea ta sau a lor. Dacă business-ul sau evenimentul tău se adresează unui număr mare de oameni, atunci dacă îți dorești ca  evenimetul tău să fie unul de succes trebuie transmis live. Potențialii tăi clienți sunt doar la un click distanță.

“Pot face live direct de pe telefon, tableta sau laptop.”

Într-adevar, poți face live pe smartphone, tabletă sau laptop, dar calitatea imaginii, a sunetului și a întregului tău live vor fi puse sub semnul întrebării, iar potențialii clienți care au intrat să vizioneze live-ulul vor parăsi transmisia în câteva secunde.

Pentru ca evenimentul tău live să fie un succes, aceasta trebuie să fie realizat la cele mai înalte standarde de calitate, atât din punctul de vedere al imaginii, al graficii dar și al sunetului.

Producție video
Clipuri video corporate și prezentări

Filme de prezentare sau promovare, prezinta clientilor compania ta sau specificatiile unui produs, serviciu sau proiect. Utilizeaza videoclipurile pe pagina ta de prezentare, ca parte a unei campanii de e-mail, sau în timpul unei expozitii sau eveniment. Prezinta intr-un mod clar compania, produsul sau serviciile, potentialilor parteneri sau clienti, intr-un mod atragator si eficient. Spoturi video pentru televiziune sau pentru online. Cu sau fara actori, voice over sau muzica originala.

Promoții și evenimente

Utilizeaza un video de promovare ca parte a unei campanii interactive, in timpul unui eveniment sau intr-o noua lansare. Prezinta produsele sau serviciile tale la targurile expozitionale, in mediul online sau in magazinele tale. Evenimente live, filmări la evenimente live (concerte, gale, expozitii, lansari de produse, conferinte, petreceri private etc.)

Video CV, interviuri, prezentări personale

În aceste zile caracterul competitiv al pieței locurilor de muncă impune ca CV-ul să fie unic și creativ pentru a atrage atenția viitorului potențial angajator. Crearea unui videoclip CV care să însoțească CV-ul tradițional este o modalitate foarte bună de a te face remarcat. VideCV-ul oferă potențialilor angajatori mai multe date despre ceea ce ai de oferit. Poți vorbi liber sau poți să citești de pe teleprompter. Te ajutăm să ieși în evidență și să te faci remarcat. VideoCV-ul este soluția de care ai nevoie.

Social video

Utilizează clipurile video pentru a crește semnificativ implicarea publicului pe rețelele de socializare. Captează interesul abonaților paginilor tale într-un mod plăcut și rapid. Relatează povestea brand-ului și crește încrederea publicului prin conținut video scurt, personalizat pentru fiecare din rețelele de socializare.

Video comunicări interne

Prezintă noi caracteristici, tehnologii sau procese din cadrul companiei tale pentru a ajuta la educarea sau instruirea angajaților. Utilizează un film de comunicare internă pentru a explica noi beneficii sau programe de stimulare pentru a crește productivitatea angajaților din cadrul companiei.

Formare și educație

Utilizează un clip educativ pentru a preda un concept într-un mod distractiv și interesant. Mai mult de jumatate din consumatori caută clipuri video de prezentare în mediul online când vor să ia decizii de cumpărare.

Webcasting & LiveStreaming

Webcasting este o modalitate foarte bună de a promova afacerea și de a crește audiența. Un webcast este orice video livrat prin Internet. Acesta poate fi educativ, informativ sau de natură promoțională. Fie că faci livestreaming pentru clienți corporate sau clienți finali din întreaga lume, echipa noastră se va asigura că mesajul tău este livrat cu claritate. Ne asigurăm că totul decurge impecabil începând de la transmisia în mediul online până la înregistrarea și arhivarea evenimentelor pentru o utilizare ulterioară. Este nevoie doar de o conexiune bună și rapidă la internet. De restul ne ocupăm noi.

Filmări Green Screen

Folosim în studio tehnologia green screen (ecran verde) pentru a produce clipuri cu costuri scăzute de producție. Procedeul ne permite să poziționăm oameni și produse în fața unei imagini. Ecranul verde elimină de asemenea necesitatea de a oferi clienților o locație decentă pentru un interviu. Ecranul verde poate fi utilizat în producția de videoCV-uri, reclame TV, videoclipuri muzicale, talk show-uri, video corporative etc. Suntem încântați și te ajutăm să profiți de toate posibilitățile care ți le ofera tehnologia Green Screen.

Video Training-uri

Nu puteti convinge echipa să citească o altă broșură de informare? Clienții ezită să învețe cum să folosească produsul sau serviciul dumneavoastră în mod eficient? Preda și inspiră cu clipurile video de formare profesională! Formarea nu trebuie să fie plictisitoare. Videoclipurile noastre de formare profesională combină mesajele importante de care aveți nevoie pentru a obține mai multă emoție, cu povestiri interesante astfel încât audiență să învețe mult mai eficient. Putem lucra cu un concept existent sau vă ajutam să definiți viziunea de video-training. Echipa noastră de producție video-training va începe scrierea scenariului, filmarea propriu-zisă, post-producția și livrarea produsului finit.

Clipuri video animație

Transpune un produs intangibil sau complex într-un scurt film de animație care este simplu și usor de înțeles de către publicul țintă. Putem transpune orice prezentare de produs, servicu, firmă sau concept într-un film scurt de animație. Deasemenea, pentru a face lucrurile și mai interesante putem dubla aceste clipuri de animație cu voci inregistrate în studiourile noastre de sunet.

Sonorizări evenimente

Asigurăm servicii de sonorizare pentru diferite tipuri de evenimente cu un sunet de înaltă calitate. Punem la dispoziție un sistem de sonorizare compus de boxe și subwoofere de mare putere, mixere audio, microfoane, lavaliere sau head-set-uri.

Indiferent dacă evenimentul tău este outdoor sau indoor, dispunem de logistica necesară pentru a amplifica orice tip de eveniment.

Echipa noastră de sunetiști și tehnicieni este pregatită pentru diferite tipuri de evenimente cum ar fi lansări de produs, conferințe de presă, seminarii sau webinarii, spectacole, concerte, petreceri sau aniversări, conferințe medicale sau evenimente de business.

Filmare aeriană

Oferim servicii de filmare aerienă cu ajutorul dronelor. Dronele folosite la filmare au sistem de stabilizare a imaginii, iar calitatea filmărilor este fullHD sau 4K. Autonomia unei baterii este de aprox. 25 de minute, în funcție de conditiile meteo. Respectăm cadrul legislativ din România, prin urmare ne rezervăm dreptul de a refuza anumite proiecte care depășesc cadrul legislativ.

Studio video mobil pentru evenimente

În cadrul oricărui tip de eveniment poți organiza un studio video mobil pentru a transmite LIVE evenimentul în sine sau diferite impresii ale participantilor sau ale speakerilor prezenți la evenimentul tău.

Avantaje:

 • crești expunerea evenimentului în mediul online și pe rețelele social-media;
 • ajungi mult mai ușor la fanii din social-media cu un conțin video de calitate;
 • în timpul transmisiunii live poți avea invitați din cadrul expozanților sau poți introduce diverse reclame video;
 • puteți convinge potențiali clienți să viziteze evenimentul pe care îl organizezi;
 • Studio Podcast Bacău – Imagecenter Bacău

Te rugăm să ne contactezi pentru o ofertă personalizată.

Broadcast-uri Podcast-uri Vlog-uri Interviuri Cursuri online Training-uri Workshop-uri Tutoriale Prezentare de produse sau servicii, Târguri, Expoziții, Concerte, Emisiuni Evenimente speciale

Contact

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

Content is protected. Right-click function is disabled.