Fotografie nou născuți

FOTOGRAFIE NOU NĂSCUȚI – AMINTIRI DE PUS ÎN RAMĂ

FOTOGRAFIE MATERNITATE NOU-NĂSCUT, FAMILIE  ȘI COPII DIN INIMA MOLDOVEI

Început de an 2018 – începutul unui proiect de suflet și anume ședințe foto pentru nou-născuți și familii care își doresc amintiri de pus în ramă.

Am început cu fotografia de eveniment acum 10 ani în urmă, soțul meu fiind deja în această lume cu vreo 7 ani înaintea mea. Tot timpul mi s-a părut un lucru deosebit să poți surprinde fericirea oamenilor în acea zi specială.

Mi-a plăcut tot timpul să fim echipa IMAGECENTER , NOI CEI CARE SURPRINDEM EMOȚIE !

Mai exact suntem Coca și Adrian, ne-am găsit, ne-am completat și am pornit la drum. Din completarea noastră, au răsărit doi copii minunați care împărtășesc cu noi această minunată meserie. Vlad – 15 ani , studiind percuție, pian și pasionat de fotografie. Diana – 10 ani, studiind viola, având pasiunea de a planifica cu noi toate detaliile evenimentelor.

Sunt femeie, soție și cel mai important MAMĂ. Mă simt împlinită din toate punctele de vedere iar  lucrul cu micuții îmi dă o satisfacție imensă.

M-am gândit de mult la acest pas și cred că a venit momentul, emoțional vorbind, să începem. Ca să nu se simtă exclus din acest proiect, l-am pus pe al meu soț la realizarea recuzitei, nu chiar la împletit și croșetat 😊 , aici mă descurc eu împreună cu alți prieteni de nădejde.

Deoarece ținem la satisfacerea, liniștea și confortul clienților noștri, oferim toate facilitățile desfășurării în condiții optime a ședințelor foto.

Punem la dispoziția voastră o recuzită bogată, atent selectată pentru a pune în evidență trăsăturile speciale ale micuților.

Microclimatul este special creat pentru ca micuții să se simtă confortabil iar părinții să se poată bucura de aceste momente fără stres.

Vă așteptăm cu drag în studioul nostrum sau la o plimbare să surprindem emoții de pus în ramă.

Fotograf evenimente Bacau Coca