Fotografie nou născuți, maternitate, copii și familie din inima Moldovei

Fotografie nou nascuti, maternitate, copii și familie.

Fotografie nou nascuti - motive  1. Amintirea primelor zile ale bebelușului se șterge foarte repede din memorie, deci ședința foto newborn va fi o amintire foarte placută atât pentru părinți dar mai ales pentru copii, odată cu trecerea anilor.

  2. Emoția și puritatea momentului sunt puse în evidență prin cadre simple, în culori neutre sau pline de culoare.

  3. Va fi o atmosferă relaxantă și plăcută, cu momente de neuitat în care siguranța micuțului este pe primul loc .
    Fotografie nou nascuti, maternitate, copii și familie


FOTOGRAFIE NOU NĂSCUȚI - AMINTIRI DE PUS ÎN RAMĂ


Început de an 2018 – începutul unui proiect de suflet și anume ședințe foto pentru nou-născuți și familii care își doresc amintiri de pus în ramă.

Am început cu fotografia de eveniment acum 10 ani în urmă, soțul meu fiind deja în această lume cu vreo 7 ani înaintea mea. Tot timpul mi s-a părut un lucru deosebit să poți surprinde fericirea oamenilor în acea zi specială.

Mi-a plăcut tot timpul să fim echipa IMAGECENTER , NOI CEI CARE SURPRINDEM EMOȚIE !

Mai exact suntem Coca și Adrian, ne-am găsit, ne-am completat și am pornit la drum. Din completarea noastră, au răsărit doi copii minunați care împărtășesc cu noi această minunată meserie. Vlad – 15 ani , studiind percuție, pian și pasionat de fotografie. Diana – 10 ani, studiind viola, având pasiunea de a planifica cu noi toate detaliile evenimentelor.

Sunt femeie, soție și cel mai important MAMĂ. Mă simt împlinită din toate punctele de vedere iar  lucrul cu micuții îmi dă o satisfacție imensă.

M-am gândit de mult la acest pas și cred că a venit momentul, emoțional vorbind, să începem. Ca să nu se simtă exclus din acest proiect, l-am pus pe al meu soț la realizarea recuzitei, nu chiar la împletit și croșetat ? , aici mă descurc eu împreună cu alți prieteni de nădejde.

Deoarece ținem la satisfacerea, liniștea și confortul clienților noștri, oferim toate facilitățile desfășurării în condiții optime a ședințelor foto.

Punem la dispoziția voastră o recuzită bogată, atent selectată pentru a pune în evidență trăsăturile speciale ale micuților.

Microclimatul este special creat pentru ca micuții să se simtă confortabil iar părinții să se poată bucura de aceste momente fără stres.

 

Mini-sesiune foto maternitate

- mini-sesiune foto de materniate care este centrată pe viitoarea mămică;

- minim 15 imagini;

- ținuta este pusă la dispoziție de studio;

- preț 450 lei

 

Sesiune foto maternitate

- sesiune foto de materniate care este centrată pe viitoarea mămică și ceilalți membri ai familiei.

- minim 25 imagini.

- ținuta este pusă la dispoziție de studio.

- preț 750 lei

 

Mini-sesiune foto nou-nascut

- minim 15 imagini digitale, intr-o galerie privata online, protejata de o parola;

- sesiune foto scurta, 30-45 minute, cu bebelusul, infasat, si cu familia, sau doar cu bebelusul, la alegere.

- preț 450 lei

 

Ședinta foto nou-nascut

- minim 35 imagini, într-o galerie privată online;

- sesiune foto de 2-3 ore, realizată în primele 3 săptămâni de viață, cu bebelușul sau bebelușii și familia;

- un album printat livrat în cutie de lemn dimensiune 20x20 cm, 20 de pagini.

- preț 1100 lei

 

 

Ședinta foto copii 4-12 luni

- minim 25 imagini, livrate intr-o galerie on-line;

- sesiune foto cu copilul si familia, cu durata de 30-45 minute, cu 3  setup-uri și ținute puse la dispoziție de studio;

- preț 500 lei

 

 

Sesiune foto familie în natură

- 40 imagini, livrate intr-o galerie privată cu parolă;

- sesiune de familie, cu durata de 1-1,5 oră, in natură;

- preț 500 lei

 

Vă așteptăm cu drag în studioul nostru sau la o plimbare să surprindem emoții de pus în ramă.


FOTOGRAFIE NOU NASCUTI

ICoca

Facebook : https://www.facebook.com/IMAGECENTER

Amintiri de pus în ramă

Păstrează-ți amintirile cu tine și copilul tău


Început de an 2018 – începutul unui proiect de suflet: ședințe foto pentru nou-născuți și familii care își doresc amintiri de pus în ramă.

Am început cu fotografia de eveniment acum 10 ani în urmă, soțul meu fiind deja în această lume cu vreo 7 ani înaintea mea. Tot timpul mi s-a părut un lucru deosebit să poți surprinde fericirea oamenilor în acea zi specială.

Mi-a plăcut tot timpul să fim echipa IMAGECENTER, NOI, CEI CARE SURPRINDEM EMOȚIE !

Mai exact, suntem Coca și Adrian; ne-am găsit, ne-am completat și am pornit la drum. Din completarea noastră, au răsărit doi copii minunați care împărtășesc cu noi această minunată meserie. Vlad – 17 ani , studiind percuție, pian și pasionat de fotografie. Diana – 12 ani, studiind viola, având pasiunea de a planifica cu noi toate detaliile evenimentelor.

Sunt femeie, soție și cel mai important, MAMĂ. Mă simt împlinită din toate punctele de vedere iar lucrul cu micuții îmi dă o satisfacție imensă.

M-am gândit de mult la acest pas și cred că a venit momentul, emoțional vorbind, să începem. Ca să nu se simtă exclus din acest proiect, l-am pus pe al meu soț la realizarea recuzitei, nu chiar la împletit și croșetat, aici mă descurc eu împreună cu alți prieteni de nădejde.

Deoarece ținem la satisfacerea, liniștea și confortul clienților noștri, oferim toate facilitățile desfășurării în condiții optime a ședințelor foto.

Punem la dispoziția voastră o recuzită bogată, atent selectată pentru a pune în evidență trăsăturile speciale ale micuților. Microclimatul este special creat pentru ca micuții să se simtă confortabil iar părinții să se poată bucura de aceste momente fără stres.


Vă așteptăm cu drag în studioul nostru sau la o plimbare, să surprindem emoții de pus în ramă.Coca

Amintiri de pus în ramă

Păstrează-ți amintirile cu tine și copilul tău


ESTE PENTRU TINE DACĂ :

Ești relaxat, îți poți aloca timpul necesar ședinței foto. Trebuie să știi că nu se poate realiza ceva frumos pe repede înainte. Poți acorda încredere deplină fotografului, acesta conștientizând că siguranța bebelușului este pe primul loc.


NU ESTE PENTRU TINE DACĂ :

Ești foarte timorat și nu accepți ca cineva străin să atingă bebelușul. Nu vor putea părinții să aranjeze bebelușii în recuzita și pozițiile necesare. Ești foarte grăbit și fără răbdarea necesară.


Amintiri de pus în ramă

Păstrează-ți amintirile cu tine și copilul tău