D.J. Sound & Lights

DJ Nuntă Bacău

Vă oferim un sistem complet de ”gestionare a muzicii” pentru evenimentul dumneavoastră. Împreună putem construi amintiri care vor dura o viață, cu muzică care atinge sufletul și stârnește pasiuni. Puneți evenimentul în mâinile unor profesioniști în care puteți avea încredere și a căror apreciere pentru importanța evenimentului dumneavoastră este primordială.

Vă oferim divertismentul de care aveți nevoie pentru nunți, botezuri, aniversări, petreceri de absolvire sau orice alt eveniment special. Ne angajăm să facem petrecerea dumneavoastră interesantă, plăcută și de neuitat.

Nu vă obligăm să alegeți DJ Nunta Bacau, dar vă recomandăm să țineți cont că evenimentul dumneavoastră este unic și merită tot ce este mai bun. Greșelile în organizarea acestuia, ar genera un gust amar pentru toți și implicit ar lăsa în urmă o amintire neplăcută.

 

DJ Nuntă Bacău

Oferim spre închiriere sisteme complete de sunet, scenotehnică, lumini, lasere, mașini de fum și fum greu, microfoane wireless, ecrane led, etc. pentru orice tip de evenimente, concerte, spectacole indoor sau outdoor.

Recomandăm stabilirea unei întâlniri. În urma unei întâlniri vom dezbate organizarea și desfășurarea evenimentului. Ținem cont întotdeauna de dorințele dumneavoastră și vă sfătuim pas cu pas. Ascultăm părerile și sugestiile dumneavoastră și vom cauta cele mai bune soluții pentru eveniment.

Nu lăsați pe mâna amatorilor responsabilitatea organizării evenimentului dumneavoastră. IMAGECENTER DJ SOUND & LIGHTS are pregătirea și experiența de care aveți nevoie!

Avem o experiența de peste 16 ani în sonorizări profesionale, scenotehnică și multimedia. Am învățat că reușita unui eveniment depinde în egală măsură, atât de calitatea echipamentelor folosite dar și de profesionalismul celor care îl organizează. De aceea avem o echipă calificată și specializată pentru orice tip de eveniment. Echipa ce își folosește experiența și entuziasmul pentru crearea unor evenimente unice din punct de vedere al programului. Este bine pregătită tehnic pentru orice tip de sonorizări.

 

„Muzica este vinul care inspiră către noi procese de creație , iar eu sunt zeul Bacchus care făurește acest minunat vin pentru omenire și o îmbată spiritual”
Ludwig van Beethoven