Contact Fotograf – Videograf – D.J.- Sonorizări – Bacău

Contact Fotograf – Videograf – D.J.- Sonorizări – Bacău  Iași, Piatra Neamț, Focșani, București, Adjud, Moinești, Onești, Suceava.

Din anul 2001, când am început să realizăm filme și fotografii de nuntă, ImageCenter a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de videografie și fotografie de evenimente.

Comunicarea și relația cu voi reprezintă cel mai important aspect în lucrul miri – fotograf / videograf.

Vă invităm să stabilim o întalnire, de minim 1.5h, pentru a discuta mult mai multe detalii, decât doar o ofertă de preț, dar și pentru a ne cunoaște 😊

Punem accent pe colaborare, dialog, mod de lucru și nu în ultimul rând calitate. Toate aceste aspecte le putem discuta mult mai eficient dacă ne întâlnim.

PS: Cafeaua o dăm noi 😊

Astfel primul contact este foarte important.

Sunt cazuri în care o întâlnire imediată nu este posibilă iar comunicarea telefonică sau online este momentan singura opțiune.

Pentru a personaliza relația cu fiecare dintre voi, vă rugăm să ne dați câteva detalii suplimentare asupra evenimentului (formular contact). Vă vom răspunde într-un timp foarte scurt cu toate detaliile de care aveți nevoie.

Am aprecia foarte mult dacă ați scrie câteva cuvinte despre voi. Puteți atașa și o fotografie, astfel încât primul contact va fi cât mai personal.

Este pasiunea noastră realizarea filmelor și fotografiilor de nuntă care vă vor permite să retrăiți momentele și emoțiile din cea mai importantă zi din viața voastră.

Este onoarea noastră să creăm filmele și fotografiile voastre de nuntă pe care să le prețuiți în anii ce vor veni.

Noi suntem Coca și Adrian, echipa IMAGECENTER, cei care surprindem EMOȚIE !

SC IMAGECENTER SRL   CUI 21662639   J04/788/2007

Contact Fotograf – Videograf – D.J.- Sonorizări – Bacău

Tip eveniment: NuntăBotezAlt tip de eveniment

Servicii solicitate: FotografieVideografieDJ

Sunt de acord ca datele folosite sa fie folosite in scopul comunicarii.
Sunt de acord cu termenii si conditiile referitoare la protectia datelor cu carcacter personal.